שנעזור לך לבחור ?
ממלאים פרטים ומקבלים מדריך לשינוי קריירה והסבה מקצועית למייל:)
יועצי הלימודים וצוות התמיכה שלנו קיבלו את הפנייה שלך וייצרו איתך קשר בהקדם כדי לטפל בפנייתך ולבניית מסלול לימודים לקריירה חדשה ומבטיחה. זמינים בשבילך בוואטאפ 054-7294119 , מייל או בטלפון 1700-700-741

"שיטת הלימוד בצורה שמאפשרת לי ללמוד בזמנים שנוחים לי נתנה לי את השקט והאפשרות ללמוד היטב כשאני מרוכזת ושקטה".

"עברתי את ההכשראה לשמאות רכוש וחקלאות באפיק אונליין, היום אני נותן שירותים גם כשמאי רכוש וחקלאות וגם כעורך דין".

"שאפו ענק למכללה על התוכנית, הסדר והארגון באונליין. ממרום גילי (71) , לא חשבתי שזה יהיה פשוט וקל - כל הכבוד!"

"מיד בסוף הלימודים פתחתי עסק והתחלתי לעבוד כשמאי רכוש. יש לי לקוחות מכל הארץ"
פרחאת גסאן, שמאי רכוש וחקלאות.

"הקורס מאורגן ומסודר להפליא, שילוב נהדר של אנשי מקצוע ומרצים רלוונטיים".

"עסקתי בתיירות נכנסת 14 שנים, למדתי שמאות רכוש וחקלאות באונליין, מאוד מרוצה הכל בהיר ונהיר".

"היחס הרבה יותר טוב מאיפה שלמדתי, יותר עונים לך על השאלות שאתה שואל, השירות ברמה אחרת, עונים לך ולא שולחים אותך לחפש את התשובה"

"בנינו דוח שומה כבר במהלך הקורס, היום אני נותן הערכות שווי ללקוחות"
בני אסרף, קבלן שיפוצים.

"מסלול האונליין אפשר לי לשמוע את ההרצאות בזמן שנוח לי וחסך לי זמן וכסף"

"סיימתי את המסלול בהצלחה, לא יכולתי לבקש מסלול טוב יותר באונליין - ממליץ בחום לכל מי שחושב ללמוד את המקצוע ללמוד דווקא באונליין ודווקא באפיק"

"אני חושב שהמרצים באפיק פתוחים, ומאוד חשוב להם לעזור לך. הם הרבה יותר שמים דגש על אחוזי המעבר, והם רוצים לעזור לך להגיע למבחנים מוכן"

"מי שרוצה ללמוד שמאות אני בהחלט ממליצה על מכללת אפיק. בינתיים קיבלתי מענה גם מהמרצה וגם מהמכללה, תמיד יש מי שעונה, תמיד יש מי שחוזר. אם מישהו היום בא ואומר לי אני רוצה ללמוד שמאות, אני ממליצה על מכללת אפיק"

"אני כבר המלצתי לחברים, על הנוחות בלימוד אונליין, על המרצים המעולים, על ההכנה לבחינות. זה מצוין למי שעובד ואין לו זמן להגיע.

"סיימתי את המסלול בהצלחה, לא יכולתי לבקש מסלול טוב יותר באונליין - ממליץ בחום לכל מי שחושב ללמוד את המקצוע ללמוד דווקא באונליין ודווקא באפיק"


"תוך שנה סיימתי את כל הבחינות החיצוניות לשמאות מקרקעין", אומר גיא אבירם, בוגר של מכללת אפיק. איך הפכו לימודי האונליין ליתרון תחרותי, שהזניק את הסטודנטים שלה קדימה?

מכללת אפיק מציגה שיעורי מעבר גבוהים של בחינות מועצת השמאות. איך היא עושה את זה? אולי באמצעות התאמת אופן הלימוד למאה ה-21. אלי קאופמן: "הבנו שהרצאות מסורתיות בכיתות לימוד עברו מן העולם"
"תודה לשם יתברך, ברוך הוא ברוך שמו - עברתי את כל שלושת המבחנים : יסודות התכנון, דיני התכנון ודינים. ממוצע 70.מאחר ודרך ארוכה לפניי ממשיכה אתך לקורס הבא : מיסוי שלומי,.תודה לך, על שיעורים מרתקים, דרך למידה מאתגרת ואינטגרציה בין הלימודים לבין העבודה בשטח בפועל. חשוב מאוד בעיניי ועצם העובדה שאתה מעביר את השיעורים בשילובים האלה - הופך אותך לאחד המרצים הגדולים בתחום - בעיניי.תודה רבה ונתעדכן בהמשך.שפע, ברכה והצלחה בעזרת השם.
שמי אוסנת שפירא והצטרפתי למסלול לימודי שמאות מקרקעין אונליין לפני כשנה. אני רוצה להודות לכם על היחס האישי והחברות, על ההשקעה בסטודנטים והאכפתיות. ברצוני לשבח את שלומי, המרצה שלי, שהעביר את החומר המורכב כל-כך באופן מופתי וברור והכין אותי לבחינות בצורה יוצאת מן הכלל. ללמד מסלול זה דורש הברקה וניהול נכון של זמן וחומר, ולשלומי יש תכונות אלו. ומכאן - כמרצה - שמו הולך לפניו. הרצאותיו מצוינות, מרצה גאון, לטעמי, שאני מאוד מעריכה. כמו בן, חשוב לי לציין כי רק בזכותו הצלחתי לעבור את המבחן במיסוי מקרקעין ונפלה בלקי זכות ללמוד אצלו. בנוסף, אשבח את זמינותה של שירן למענה על שאלות, על הסבלנות והההקשה. אז תודה גדולה ומלוא ההערכה!
ממלאים פרטים ומקבלים מדריך לשינוי קריירה והסבה מקצועית למייל:)
There was a problem reporting this post.
Please confirm you want to block this member.
You will no longer be able to:
Please note: This action will also remove this member from your connections and send a report to the site admin. Please allow a few minutes for this process to complete.